Cazare in camere

Casa traditionala Mosorel este o casa cu suflet; aici traieste familia nepotilor bunicului Mosorel care pune la dispozitia oaspetilor sai 18 camere duble cu baie proprie si balcon.
Camerele duble twin sau duble matrimoniale sunt destinate cazarii a doua persoane si ofera o priveliste superba asupra satului si a muntilor…
O noapte de cazare in camerele noastre va asigura confortul pentru odihna dumneavoastra in conditii excelente deconectandu-va de zgomotul si traficul urban.
Casa dispune doar de camere pentru nefumatori.
Protectia mediului reprezinta pentru noi o permanenta preocupare , de aceea promovam o atitudine responsabila in acest sens. Apa este o resursa naturala limitata si de aceea va recomandam folosirea acesteia cu responsabilitate zi de zi.

Regulile casei:
Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se incheie a doua zi la ora 12:00.
Cazarea în pensiune se face la receptie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspetilor si pentru a se elibera cheia aferenta camerei rezervate.
Nu este permisa cazarea persoanelor insotite de animale sau pasari.
Lenjeria si prosoapele se schimba la 3-4 zile:
Clientul trebuie sa se conformeze uzuantelor unitatii de cazare .
Acesta trebuie sa respecte linistea in pensiune, curte, gradina cat si normele de convietuire sociala si cele morale.
Turistii sunt obligati sa respecte orele de odihna 11:00pm – 9:00am.
Servirea meselor se v-a face in intervalul orar stabilit doar in sala de mese – mic dejun 7:30 – 10:00 am; cina 7:00 – 21:00 pm.
Accesul in salonul casei este permis in intervalul orar 7:00 am – 11:30pm.
Este interzis consumul de alimente si bauturi in camere. Fiind permis numai in spatiile cu destinatia de alimentatie publica.
Fumatul traditional si tigarea electronica nu sunt permise in unitate sau camere.
Persoanele care vor sa-si pregateasca un gratar o pot face doar in locul amenajat special; nu asiguram lemn sau carbun. Dupa fiecare folosire a gratarului focul se va stinge cu apa; folosirea veselei , tacamurilor se v-a face doar contra cost.

Va rugam sa ne comunicati atunci cand faceti rezervarea daca aveti copii, precum si varsta acestora pentru a va putea onora solicitarile ulterioare.
Cazarea copiilor se face cu conditiia ca acestia sa fie supravegheati in permanenta de parinti, profesori, insotitori si acestia isi vor asuma raspunderea pentru ei.

Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea precum si orice alt serviciu persoanelor sau clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor pot deranja alti clienti, sau pot aduce prejudicii unitatii de cazare.
Va rugam sa ne anuntati cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare.Este interzis accesul in casa/camere cu consumatori electrici mari : fierbatoare, resouri, radiatoare , etc ….
Va rugam nu aruncati in vasul de toaleta hartie, servetele umede sau alte obiecte ce pot avaria statia de colectare a rezidurilor.Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand Casei Traditionale Mosorel va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.
Orice incalcare a regulilor casei da dreptul proprietarului/administratorului unitatii de cazare sa intrerupa imediat cazarea/contractul fara nici un preaviz.Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.
Consideram ca orice client in momentul accesarii oricarui serviciu oferit de Casa Mosorel, a luat la cunostinta regulile si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.